Garantia celui mai mic pret din Romania la carlige de remorcare


Garantam 100% cel mai bun pret din Romania, pentru a vedea cum functioneaza oferta noastra te invitam sa citesti regulamentul de mai jos.
Daca gasesti pe unul din siturile concurente (carligederemorcare.ro, carligeauto.ro, upcar.ro sau auto-hak.ro) produs identic de aceeasi calitate si cu acelasi tratament de suprafata mai ieftin noi iti egalam oferta si in plus fata de acel pret iti oferim suplimentar o reducere de 3%.
Pentru a beneficia de aceasta oferta in momentul in care comanzi un carlig de remorcare si ai gasit la un concurent un pret mai bun pentru acelasi carlig de remorcare pentru acelasi tip de masina trebuie sa trimiteti dovada unde ati gasit acel pret si dovada faptului ca acel produs este in stoc si poate fi livrat la acel pret la dumneavoastra. In acest sens sunt acceptate oferte de pret, facturi proforme, link-uri catre site concurent (pentru link-uri de pe site-uri concurente ne rezervam dreptul de a verifica disponibilitatea stocului).
In cazul trimiterii de link-uri, oferte scrise, proforme, care sunt pentru produse ce se potrivesc la acelasi tip de masina dar cu diferente constructive( de o alta calitate si cu alte tratamente de suprafata ex zincat/vopsit) ne rezervam dreptul de a va oferi un carlig de aceeasi calitate cu ceea ce ati gasit dumnaeavoastra la un concurent al noastru sau daca aceasta obtiune nu este disponibila de a nu oferi un pret mai bun (Cel mai bun pret fiind oferit pentru produse asemanatoare).