Garantia produselor vandute de CGR Auto

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre CGR Auto beneficiezi de garantie conform Legii 449/2003 in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenele de garantie ale produselor sunt dupa cu urmeaza: Carlige de remorcare beneficiaza de garantie pe viata (garantia pe viata pentru carligele de remorcare este valabila atat timp cat cumparatorul carligului de remorcare ramane proprietarul masinii, in momentul in care cumparatorul nu mai este proprietarul masinii garantia pe viata expira automat si intra in viguare garantia standard de 24 de luni de la achizitie, accesorii carlige de remorcare 24 luni, suporturi transport biciclete 24 luni, remorci auto 24 de luni, piese remorci 24  luni si la vehicule electrice sau pe benzina 12 luni.

Produse cu certificat de garantie emis de CGR AUTO

Pentru produsele importate direct si vandute de CGR Auto vei primi certificat de garantie emis de noi in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul ambalajului atunci cand primesti produsul. Pastreaza certificatul pentru a beneficia de garantie, daca va fi nevoie. Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie avem incheiate parteneriate cu mai multe unitati de service.

Produse cu certificat de garantie emis de producator sau distribuitor

Pentru o parte dintre produsele vandute de CGR Auto vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit, acest certificat il vei primi impreuna cu produsul la primirea sau ridicarea lui din depozitele noastre. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.