Vrei sa afli despre noi?
C.G.R. Business Project SRL isi porneste drumul in 2006 cu capital integral Romanesc si pana in prezent a ramas finantata cu capitaluri Romanesti si manageriata de Romani.
  - Prima activitate, de suflet pentru companie, a fost cea de studio pentru inregistrari audio, activitate care este si in prezent desfasurata sub denumirea de "CGR Studio".
  - In 2008 compania devine grup de companii, isi extinde activitatea catre zona comertului si incepe sa ofere catre piata din Romania produse profesionale pentru curatenie.
   - Tot in anul 2008 in grupul C.G.R. Business Project SRL incepe activitatea de comert cu accesorii auto, prima categorie de accesorii auto comercializate este reprezentata de carligele pentru remorcare iar la scurt timp la oferta de produse sunt adaugate suporturi pentru transport biciclete si tavile pentru protectia portbagajului.
   - 2012 a adus in oferta companiei si categoria de remorci usoare urmata de piese si accesorii pentru remorci;
   - In anul 2015 lansam brandul "CGR Auto", brand sub care in scurt timp adunam toate activitatile noastre din sectorul auto;
   - In peioada 2015-2022 compania isi consolideaza pozitia pe piata Romaneasca, diversifica oferta de produse si incepe activitatile de service autorizat RAR pentru intretinerea remorcilor si pentru montarea carligelor de remorcare;
   - Anul 2023 incepe cu o noua diversificare de produse, in portofoliul nostru intra vehicule utilitare electrice, tricicluri electrice, scutere electrice si pe benzina.
   - In prezent grupul C.G.R. Business Project SRL este lider pe piata remorcilor usoare de pana la 3500 kg si ofera clientilor sai cea mai variata gama de remorci posibila venita de la 6 producatori de renume: Repo, Temared, Faro, Lorries, Rydwan si Blyss. Distributia remorcilor se face din cele 5 puncte principale situate in Otopeni, Craiova, Floresti, Miercurea Ciuc, Targu Secuiesc, prin oferirea posibilitatii de livrare la domiciliu si in curand prin noi puncte in alte orase cheie. In plus, oferim clientilor nostrii in continuare carlige de remorcare de la 3 producatori de renume, GDW, Galia si Hakpol, suporturi pentru transprt biciclete de la Thule, Peruzzo si Hakr, cutii pentru transport bagaje Thule, Modula, Aragon, Junior si Neumann, piese si accesorii pentru remorci de la Al-Ko, Knott, Valeryd, Steelpress, Instalatii electrice ECS, Micromel, Tesat si nu in ultimul rand suntem distribuitorii pentru vehicule electrice RBD si Volta.

   Povestea C.G.R. Business Project SRL continua in fiecare zi urmarind misiunea noastra de a educa oamenii din Romania cu privire la avantajele folosirii remorcilor, vehiculelor utilitare electrice si solutiilor de extindere a capacitatii de transport a autoturismelor, toate acestea pentru a reusi sa punem pe piata din Romania o cantitate semnificativa de remorci, vehicule electrice, cutii pentru bagaje si suporturi pentru transport biciclete cu care sa reusim sa avem un impact in optimizarea transportului persoanelor, marfurilor si bagajelor din Romania folosind solutii care au emisii de carbon 0.
    Misiunea ne conduce catre indeplinirea viziunii noastre pe termen lung, sa reducem poluarea aerului din Romania pentru a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru Romani.