Conditii retur sau inlocuire produse

1. Impacheteaza produsele in ambalajul original. Produsele cumparate in set se returneaza tot in set.

2. Trimite notificare cu privire la intentia de returnare produse pe office@cgrauto.ro..

3. Atasaza o copie a facturii, specifica metoda de returnare contravaloare (transfer bancar sau mandat postal).
4. Trimite pachetul la addresa:
Calea Bucurestilor nr.1, Otopeni, Judet Ilfov.

5. Dupa ce ati expediat coletul va rugam sa ne informati prin email la adresa office@cgrauto.ro.

Eligibilitate returnare si inlocuire produse

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

. Produsele pot fi returnate doar daca etichetele de fabrica sunt prezente si starea de gata de vanzare produsului a fost mentinuta, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pentru vehicule electrice km la retur nu poate fi mai mare de 1 km, daca km parcursi sunt peste un km se considera produs folosit care nu mai este in starea in care a fost livrat si nu se mai poate returna);

Pentru returnarea produselor clientii trebuie sa trimita o copie a dovezii de cumparare si primire a produsului returnat.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Returnarea sumelor de bani se face in termen de maxim 30 de zile de la confirmarea primirii produsului prin transfer intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Toate retururile se fac in conformitate cu legile din Romania valabile la momentul solicitarii returului.