CGR Auto este service cu autorizare RAR pentru intretinere si reparatii remorci utilitare, remorci peridoc, platforme, trailere auto, rulote si alte vehicule din categoria O1 si O2.

Echipa noastră de service- întotdeauna în acțiune pentru dvs.
Indiferent ca aveti o remorca achizitionata de la CGR Auto sau nu suntem siguri ca doriti ca remorca dumnevoastra sa ramana pentru o perioada lunga de timp un vehicul de calitate inalta de care sa puteti beneficia si sa va bucurati mult timp.
Pentru a ramane asa, sunt insa necesare intervale de întreținere și inspecție.
Lucrările necesare sunt descrise in manualul de utilizare si planul de service care v-a fost inmanat atunci când ati cumpărat remorca.
Desigur, vă ajutăm și dacă aveți probleme cu o remorcă la care nu aveti manual de utilizare si care este de la o altă marcă.

În atelierul nostru autorizat RAR, vă oferim următoarele servicii:

    Service și inspecție
    Întreținere și reparații
    Inspecție generală
    Reparatii electrice
    Inlocuiri sau reparatii elemente sasiu

Service și inspecție
Pentru a vă asigura că remorca dvs. rămâne operațională cât mai mult posibil, trebuie să fie întreținută periodic. Chiar și în cazul utilizărilor rare, inspecția anuală este necesară pentru a asigura o durată lungă de viață și o siguranță optimă. Vă oferim toate sarcinile de service și inspecție.

Mentenanță și reparații
Trailerul dumneavoastra are defectiuni? Aveți încredere în serviciul nostru de reparații rapid, ușor și profesional. Reparațiile sunt efectuate de personal calificat și specializat, folosind doar piese de schimb certificate. Deci remorca dumneavoastra va fi din nou rapid în stare perfectă!

Fiecare vehicul trebuie supus periodic unei inspecții generale - inclusiv remorca dvs.
Centrul de service CGR Auto este responsabil pentru inspecția completă - rapid și ușor.

Tarife manopera:
Mecanica - 167 lei cu tva inclus
Electrica - 167 lei cu tva inclus
Tinichigerie - 167 lei cu tva inclus

Clientilor care au achizitionat remorci de la noi sunt rugati sa retina, de asemenea, că reclamațiile dvs. pentru garanție completă sunt menținute numai prin respectarea intervalelor, reglementărilor și instrucțiunilor de service clienți.

Pentru informatii si programari apelati 031.005.15.15