Suport Transport 2 Biciclete cu prindere pe haion dedicat pentru Volkswagen T6 - Thule WanderWay

2,663 Lei
TA911001
+

Thule WanderWay 2 este un suport de biciclete cu pozitie ridicata si o mare flexibilitate, dedicat pentru Volkswagen T6 ( pentru 2-4 biciclete). Standard este conceput pentru a transporta doua biciclete, dar se poate achizitiona separat adaptorul pentru a treia bicicleta - 9116, respectiv adaptorul pentru a patra bicicleta - 9117. Pozitia ridicata de sustinere a bicicletelor mentine vizibile lampile din spate si plăcuța de inmatriculare a vehiculului. Suprafetele de sprijin ale suportului pe haionul masinii, cat si ale bicicletelor pe suport, sunt prevazute cu protectii de cauciuc, pentru a se evita zgarierea suprafetelor de contact.

Acest suport beneficiaza de avantajele suporturilor tip platforma, mai exact, rotile bicicletelor se sprijina pe sine glisabile stanga/dreapta si se fixeaza cu ajutorulul cureluselor rapide, iar cadrele bicicletelor se imobilizeaza cu ajutorul bratelor detasabile dotate cu sistemul de limitare a cuplului Thule AcuTight, care face clic atunci când se atinge cuplul optim. Bratele de prindere ale bicicletelor se blocheaza cu cheia, bicicletele dispunand astfel de un system antifurt. Platforma se poate plia vertical pe cadru si astfel puteti avea acces la portbagajul vehiculului atunci cand bicicletele nu sunt montate pe suport. Functia de pliere rapida usureaza deasemenea si depozitarea suportului.

Numar maxim biciclete 2
Greutate maxima suportata (Kg) 60
Dimensiuni nepliat 152 x 111 x 91 cm
Dimensiuni pliat 152 x 47 x 91 cm
Diametru cadru 22-80 mm
Distanta intre biciclete (cm) 31
Culoare: Argintiu/Negru
Material: Aluminiu
Tip Montare: Pe haion

Schema montaj (Manual_Utilizare_Thule.pdf, 1,969 Kb) [Descarcare]

Te asteptam in Magazinele noastre pentru a vedea, testa si achizitiona produsele din oferta noastra. Afla cum ajungi la noi, care este programul nostru zilnic si numerele noastre de telefon.
Inainte de a veni la noi va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea produsului dorit in locatia aleasa.

CGR Auto - Punct De Lucru Otopeni
TEL: 0730.227.544

CGR Auto - Punct De Lucru Craiova
TEL: 0757.053.060

CGR Auto - Punct De Lucru Targu Secuiesc
TEL: 0748.838.288