Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V1 DOG Gri

2,999 Lei
TBD0AAB
+
Cumpără cu un clic

TowBox V1 Dog Gri este varianta TowBox V1 Gri adaptată la transportul animalelor de companie de o manieră comodă și sigură, fără a periclita siguranța șoferului și fără a produce eventuale daune icirc;n timpul transportului (distrugerea tapițeriei, mirosuri neplăcute, etc.).

Spre deosebire de TowBox V1, este prevăzută cu orificii de aerisire. De asemenea, spațiul interior poate fi accesorizat cu separator, cușcă, podea anti-umezeală.

TowBox V1 Dog Gri este soluția ideală pentru v acirc;nătorii care trebuie să-și transporte icirc;n condiții de siguranță c acirc;inele de v acirc;nătoare, dar poate fi folosită și pentru transportarea altor animale (păsări mici, miei, iezi etc.).

TowBox V1 Dog are certificat medico-veterinar la nivel UE.

-pozitionarea joasa usureaza mult operatiunea de incarcare/

descarcare a bagajelor.

-amplasarea in spatele masinii fereste cutia de curentii de aer, nefiind astfel efectata aerodinamica masinii si favorizand totodata economia de combustibil.
-nu creste inaltimea autovehicului (ceea ce ar fi putut sa va limiteze accesul in garaje sau parcari subterane).
-nu exista nicio nicio restrictie de viteza maxima!

Towbox V1 DOG Gri este prevazuta cu un capac de dimensiuni generoase ce ofera un acces facil, iar, pentru o usoara curatare, partea inferioara este prevazuta cu gauri de scurgere si este demontabila.

  • Cutia vine complet asamblata si este echipata cu roti rabatabile ajustabile pe inaltime, fiind usor de transportat pana la masina chiar de o singura persoana.
  • Montarea pe sfera carligului de remorcare se face, de asemeni, foarte simplu, in interval de secunde. Este compatibila cu majoritatea carligelor de remorcare de pe piata.
  • Capacul cutiei, cat si sistemul de fixare pe carligul de remorcare sunt echipate cu sistem antifurt cu butuc si cheie.
  • Sistemul de rabatare care echipeaza cutia va asigura accesul la hayonul/ capota de portbagaj a masinii fara a detasa echipamentul de pe carligul de remorcare.
  • Cutia este fabricata din polietilena de densitate medie, care asigura rezistenta maxima la factorii de soc, iar platforma de sustinere este confectionata din otel de calitate, tratat anticoroziune.
  • Sarcina maxima care o poate transporta este de 50 pana la 54 de kg ( in functie de model). Consultati sarcina verticala maxima care o permite carligul dvs. de remorcare!
  • Instalatia electrica a platformei este echipata cu mufa cu 13 pini ( include luminile de marsarier si de ceata), fiind inclus si adaptor 13/ 7 pini, pentru masinile care au montata instalatie electrica cu priza de 7 pini.

Toate caracteristicile enumerate confera cutiei de portbagaj

Towbox V1 Gri si TowBox V1 DOG Gri

o tinuta impecabila si o functionalitate ireprosabila!

Instalarea pe masina a acestui accesoriu de transport nu necesita omologare RAR, fiind un echipament tehnic independent, in conformitate cu directivele EC in vigoare.

Specificatii:

Culoare:

Gri

Material:

Polietilena

Greutate produs:

25 Kg

Greutate maxima suportata:

54 kg

Volum:

280 L

Inaltime:

58,5 cm

Latime:

64 cm

Lungime:

108,5 cm

Continut pachet:

1 x Cutie Portbagaj

Tip montare:

Pe carligul de remorcare

Deschidere:

Prin spate

Sistem de prindere al cutiei:

Prindere rapida cu maneta

Observatii:

Este echipata cu roti rabatabile, ajustabile pe inaltime pentru transport facil la masina

Te asteptam in Magazinele noastre pentru a vedea, testa si achizitiona produsele din oferta noastra. Afla cum ajungi la noi, care este programul nostru zilnic si numerele noastre de telefon.
Inainte de a veni la noi va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea produsului dorit in locatia aleasa.

CGR Auto - Punct De Lucru Otopeni
TEL: 0730.227.544

CGR Auto - Punct De Lucru Craiova
TEL: 0757.053.060

CGR Auto - Punct De Lucru Targu Secuiesc
TEL: 0748.838.288