Livrare Gratuita
Reducere 25%

Carlig remorcare Chevrolet Aveo htb 2011 - prezent (demontabil automat)

Pret vechi: 1,330 Lei
998 Lei
Discount: 332 Lei (25%)
*pentru montajele cu modul canbus nu uita sa selectezi si modulul dorit de la "alege electrica"
C0705C
+

Carlig de remorcare cu sfera demontabila automat marca Galia pentru Chevrolet Aveo hatchback fabricatie 2011-. Masa maxim remorcabila 1200 kg cu apasare de 50 kg. Pentru acest model de masina se recomanda montarea unei instalatii electrice cu interfata Can-Bus.

Carlig de remorcare cu sfera demontabila automat marca Galia pentru Chevrolet Aveo (berlina) fabricatie 2011- , Masa maxim remorcabila 1100 kg cu apasare de 50 kg. Pentru acest carlig beneficiati de CADOU GRATUIT pachet electric universal cu priza 7 pini !
Varianta de carlig demontabil cu sistem tip baioneta (patent Galia) se foloseste simplu, demontarea se face fara efort iar in momentul in care sfera este demontata nu ramane vizibil decat locul de prindere iar dumneavoastra nu veti fi incomodat de aceasta. Cu fiecare carlig de remorcare demontabil automat marca Galia primiti cadou un sac pentru pastrarea sferei atunci cand ea este demontata .

Carligul de remorcare marca Galia este proiectat individual pentru fiecare model de masina in parte respectand punctele de prindere originale ale masinii. Datorita utilajelor de ultima generatie folosite in procesul de fabricatie (router laser, indoire asistata de calculator, robot de sudura) si a solutiilor tehnice superioare (proiectare 3D, piulite incastrate si nu sudate, suport de priza rabatabil la masinile unde exista spatiu) duc la un montaj usor fara a aduce modificari netehnologice masinii dumneavoastra . Nu in ultimul rand tratamentul de suprafata (zinc la cald), care previne aparitia ruginii este cel mai bun tratament de suprafata folosit la realizarea unui carlig de remorcare acest procedeu fiind folosit si de producatorii de masini pentru protectia anticoroziune a sasiului, durata de viata a carligului fiind comparabila cu cea a sasiului masinii. Toate aceste avantaje ale carligelor de remorcare marca Galia duc la o remorcare usoara desfasurata in deplina siguranta .
Toate produsele Galia sunt omologate European si garantia de care beneficiati este de 60 de luni.

Schema montaj (C0705-schema.jpg, 215 Kb) [Descarcare]

Te asteptam in Magazinele noastre pentru a vedea, testa si achizitiona produsele din oferta noastra. Afla cum ajungi la noi, care este programul nostru zilnic si numerele noastre de telefon.
Inainte de a veni la noi va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea produsului dorit in locatia aleasa.

CGR Auto - Punct De Lucru Otopeni
TEL: 0730.227.544

CGR Auto - Punct De Lucru Craiova
TEL: 0757.053.060

CGR Auto - Punct De Lucru Targu Secuiesc
TEL: 0748.838.288

Produse similare

Carlig Remorcare Chevrolet Aveo
Livrare Gratuita
Reducere 30%
768 Lei 538 Lei
Livrare Gratuita
Reducere 25%
830 Lei 622 Lei
Livrare Gratuita
Reducere 25%
830 Lei 622 Lei
Livrare Gratuita
Reducere 25%
1,330 Lei 998 Lei

La acelasi pret !