Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V3 Marine Albastru

5.800 Lei
TV3XGA0
+
Cere Detalii

Towbox V3 este cea mai noua si imbunatatita varianta de cutie pe carlig de la ARAGON.

Avand un design modern si ergonomic cutia Towbox V3 reprezinta solutia ideala pentru a creste volumul de incarcare a vehiculului dumneavoastra, fiind un produs special proiectat pentru a transporta diverse tipuri de bagaje.

Comparativ cu sistemele clasice de transport al bagajelor, amplasate pe plafonul masinii, Towbox V3 prezinta mai multe avantaje:

 • pozitionarea joasa usureaza mult operatiunea de incarcare/descarcare a bagajelor.
 • usa de acces cu deschidere larga ofera utilizatorului un acces facil la bagaje si o incarcare extrem de rapida
 • amplasarea in spatele masinii fereste cutia de curentii de aer, nefiind astfel afectata aerodinamica masinii si favorizand totodata economia de combustibil.
 • nu creste inaltimea autovehicului (ceea ce ar fi putut sa limiteze accesul in garaje sau parcari subterane).
 • nu exista nicio restrictie de viteza maxima!


Caracteristicile tehnice ale Towbox V3:

 • Culori disponibile: GRI, NEGRU, ORANGE , ALBASTRU , VERDE sau ALB .
 • Volumul de incarcare: 400 L.
 • Sarcina utila maxima admisa care poate fi transportata: 50 Kg (OBS: consultati limitarile incarcarii maxime permise de vehicul si de carligul dvs.de remorcare).
 • Greutate cutie: 38 Kg.Dimensiuni: 120 x 75,5 x 67,5 cm (latime x inaltime x adancime).
 • Cutia vine complet asamblata si este echipata cu roti si manere integrate de prindere, fiind usor de transportat pana la masina chiar de o singura persoana.
 • Montarea pe sfera carligului de remorcare se face, de asemeni, foarte simplu, in interval de secunde. Este compatibila cu majoritatea carligelor de remorcare de pe piata.
 • Usa de acces la bagaje are deschidere larga, facilitand accesul usor la bagaje si la incarcare. Atat usa cat si sistemul de fixare pe carligul de remorcare sunt echipate cu sistem antifurt cu butuc si cheie.
 • Sistemul de rabatare care echipeaza cutia va asigura accesul la hayonul/capota de portbagaj a masinii fara a detasa echipamentul de pe carligul de remorcare.
 • Cutia este fabricata din polietilena de densitate medie, care asigura rezistenta maxima la factorii de soc, iar platforma de sustinere este confectionata din otel de calitate, tratat anticoroziune.
 • Instalatia electrica a platformei este echipata cu mufa cu 13 pini (include luminile de marsarier si de ceata), fiind inclus si adaptor 13/7 pini, pentru masinile care au montata instalatie electrica cu priza de 7 pini.
 • Pentru o usoara curatare, partea inferioara este prevazuta cu gauri de scurgere si este demontabila.Livrat cu grilaje de aerisire inchise pentru a fi utilizat pentru transport bagaje sau cu grilaje deschise pentru transport animale.
 • Grilajele de aerisire sunt usor interschimbabile.
 • Optional puteti cumpara ambele tipuri de grilaje si puteti folosi cutia atat pentru bagaje cat si pentru transport animale.
 • Are lumini progresive de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga.


Toate caracteristicile enumerate confera lui Towbox V3 o tinuta eleganta, impecabila si o functionalitate ireprosabila!

Instalarea pe masina a acestei cutii de transport nu necesita omologare RAR, fiind un echipament tehnic independent, in conformitate cu directivele EC in vigoare.

IMPORTANT: Gazele din teava de esapament a vehiculului nu trebuie sa actioneze direct pe cutie deoarece poate suferi deteriorari grave.
NOTA 1: Cutia portbagaj cu prindere pe carlig Towbox V3 este omologata pentru sarcinile indicate, dar sarcina verticala maxima admisa a carligului vehiculului dvs. trebuie sa fie luata in considerare intotdeauna.
NOTA 2: in scopul unei mai bune semnalizari, in anumite tari, conform regulilor de circulatie, cutiile pe carlig, trebuie sa poarte obligatoriu in mod vizibil o placa V20 omologata

Specificatii

Dimensiuni exterioare:

120 x 75,5 x 67,5 cm

Culoare:

Albastru

Material:

Polietilena

Greutate produs:

38 Kg

Greutate maxima suportata:

50 kg

Volum:

400 L

Inaltime:

75.5 cm

Latime:

67.5 cm

Lungime:

120 cm

Continut pachet:

1 x Cutie Portbagaj

Tip montare:

Pe carligul de remorcare

Deschidere:

Prin spate

Sistem de prindere al cutiei:

Prindere rapida cu maneta

Observatii:

Este echipata cu roti rabatabile, ajustabile pe inaltime pentru transport facil la masina


Te asteptam in Magazinele noastre pentru a vedea, testa si achizitiona produsele din oferta noastra. Afla cum ajungi la noi, care este programul nostru zilnic si numerele noastre de telefon.
Inainte de a veni la noi va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea produsului dorit in locatia aleasa.

CGR Auto - Punct De Lucru Otopeni
TEL: 0730.227.544

CGR Auto - Punct De Lucru Craiova
TEL: 0757.053.060

CGR Auto - Punct De Lucru Cluj
TEL: 0786.202.031

CGR Auto - Punct De Lucru Targu Secuiesc
TEL: 0748.838.288

CGR Auto - Punct Ridicare Miercurea Ciuc
TEL: 0746.197.460